Kane: Osjećam da ću biti vođa Engleske

Najavljuje velike stvari

Kane: Osjećam da ću biti vođa Engleske

Napadač Tottenhama Harry Kane ima velike planove u godinama koje dolaze.

Ovaj 23-godišnjak je u razgovoru za jedan britanski sportski list poručio da osjeća da će jednog dana biti najbolji engleski fudbaler i predvodnik reprezentacije na putu ka dugo čekanim uspjesima.

"Imam samo 23 godine i preda mnom je gotovo cijela karijera. Dobro sam počeo, pa osjećam da ću jednog dana biti pravi vođa Engleske. Vidim se na tom mjestu", započeo je Kane, te dodao:

"Za sada mi u karijeri ide odlično. Isplatili su se mukotrpni treninzi, ali imam još mnogo toga da pokažem. Drago mi je što imam dobre odnose sa svim fudbalerima s kojim igram, bilo da su oni stariji ili mlađi od mene".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Harry Kane je drugu sezonu zaredom završio kao prvi strijelac Premier lige sa 29 postignutih pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi