Provjere za Plemiće

Zrinjski dogovorio četiri prijateljska susreta

Samir Mlaćo

Kao što je već poznato nogometaši Zrinjskog sa pripremama će početi 14. juna, kada će i biti obavljena prozivka.

Nakon ljekarskih pregleda i uvodnih treninga, izabranici Blaža Sliškovića će put Kupresa 18. juna gdje će se zadržati do 23. juna, a zatim dva dana vratiti u Mostar. Ponovo je zatim planiran povratak na Kupresu, a iz redova mostarskog kluba danas je saopćeno da će u junu odigrati i četiri prijateljske utakmice.

Protivnici su HNK Tomislavgrad (20.06.), NK GOŠK Gabela (24.06.). HNK Cibalia Vinkovci (27.06.) i NK Vitez (30.06.)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S obzirom da su tri utakmice na rasporedu u razdoblju kada će momčad biti na Kupresu, iste će se igrati u Tomislavgradu, dok će tek biti odlučeno hoće li se utakmica protiv GOŠK-a igrati u Mostaru ili Gabeli", otkrili su iz Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.