Tomislav Tomić stopama Brkića i Benke?

Napušta Zrinjski i odlazi u Sloveniju?

Tomislav Tomić stopama Brkića i Benke?

Samir Mlaćo

Nakon što su jučer realizovali dolazak Gorana Brkića iz Mladosti Doboj Kakanj, iz slovenske Olimpije očigledno ne misle stati na dovođenju igrača iz BH Telecom Premijer lige.

Kako saznajemo, Slovenci su zainteresovani za usluge sjajnog veziste Zrinjskog Tomislava Tomića (26), a uspostavljeni su i prvi kontakti, te je vrlo lako moguće da se ovaj transfer u narednim danima i ostvari.

Tomić je važeći ugovor sa Zrinjskim imao do kraja ove sezone, a prije par dana za SportSport.ba je kazao da želi odlazak u inostranstvo i da se pomalo zasitio igranja u Premijer ligi BiH.

U nedavnoj završenoj sezoni Premijer lige Tomić je upisao 30 nastupa u ligi, te upisao pet pogodaka i dvije asistencije, te se okitio titulom prvaka sa popularnim Plemićima.

Pored Zrinjskog nastupao je još za Željezničar, Široki Brijeg, GOŠK, te grčki Xanthi. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li će od naredne sezone postati saigrač Gorana Brkića, te nekadašnjeg ljubimca navijača Sarajeva Leona Benke, ostaje da vidimo. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti