Mulahusejnović pojačao Zrinjski

Bivši igrač Bratstva

Mulahusejnović pojačao Zrinjski

E. Škorić

Talentovani fudbaler Nardin Mulahusejnović novi je igrač Zrinjskog.

Mulahusejnović ima 19 godina i po vokaciji je ofanzivni vezni, a prošlu sezonu proveo je u Bratstvu iz Gračanice. Dobrim je igrama privukao pozornost aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, pa karijeru nastavlja u Zrinjskom.

U Prvoj ligi Federacije BiH je minule sezone dao pet golova u 21 nastupu, a prethodno je boravio i na Grbavici u omladinskom pogonu, gdje je otišao upravo iz Bratstva.

Sada mu ostaje da se pokaže u redovima Zrinjskog, gdje će imati izuzetno jaku konkurenciju, no nema sumnje da mu to može samo pomoći da dodatno napreduje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi