Prelazi u Napoli?

Iker Casillas seli u italijansku Seriju A?

Nekadašnji golman Real Madrida Iker Casillas vjerovatno će ovog ljeta napustiti redove ekipe Porta.

Iker je dvije sezone proveo kao član Porta, a ovog ljeta mu se ukazala prilika da ostvari novi transfer i to u neki od klubova iz liga petice. Inostrani mediji su ga proteklih dana prvo selili u Liverpool, pa u PSG i Marseille, a potom i u La Ligu. 

Danas je na red došla i italijanska Serija A, tačnije ekipa Napolija. Podsjetimo, Napoli bi ovog ljeta mogao ostati bez prvog golmana Pepea Reine koji se povezuje sa odlaskom u Newcastle United, a Iker bi navodno trebao bti njegova zamjena.

Italijanski mediji prenose kako su predstavnici Ikera Casillasa kontaktirali čelnike Napolija i ponudili im nekadašnjeg prvog golmana reprezentacije Španije. Da li će na kraju Napoli pristati na ovu ponudu, ostaje nam da vidimo. 

Podsjetimo, Casillas je tokom karijere čak 17 godina proveo na golu Real Madrida, a za reprezentaciju Španije je odigrao nevjerovatnih 167 mečeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.