Cavani: Volio bih se vratiti u Napoli

Govorio o budućnosti

Cavani: Volio bih se vratiti u Napoli

Edinson Cavani nije isključio mogućnost da se u budućnosti vrati u Napoli.

Urugvajac koji trenutno brani boje PSG-a imao je priliku ranije igrati za Napoli i za taj period ga vežu lijepe uspomene, stoga i ne čudi što je ponovo priznao kako bi se volio vratiti jednog dana pod Vezuv. 

"Ne znam šta će se dogoditi do 2020. godine, no kad mi istekne ugovor s PSG-om, volio bih se vratiti u Napoli. Odigrao bih koju sezonu i potom otišao kući", kazao je Cavani, dodavši:

"Ne želim se vratiti u Urugvaj s previše godina, već u pravoj gormi. Ružno bi bilo završiti karijeru kad više neću moći hodati", riječi su Cavanija. 

Cavani je u prošlosti za Napoli odigrao 138 utakmica i postigao 104 gola. 

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi