Otkrivaju italijanski mediji

Sada je jasno u kojem klubu Raiola želi vidjeti Donnarummu

Mladi italijanski golman Gianluigi Donnarumma ovog ljeta će napustiti redove Milana.

Donnarumma ne želi produžiti ugovor sa ekipom sa San Siro stadiona, a važeći ugovor mu ističe naredne sezone pa će ga Milan morati prodati kako bi barem neki novac izvukli.

Kupaca ne nedostaje. U redu za njegov potpis su svi evropski velikani. Juvetus, PSG, Real Madrid, Manchester United, svi ga žele!

Ipak, presudnu ulogu u cijeloj priči mogao bi odigrati njegov agent Mino Raiola. Italijanski mediji prenose kako je Raiola već poovukao prvi putez te je Donnarummu ponudio klubu s kojim često sarađuje, Manchester Unitedu. 

Za sada nije jasno šta su dogovorili Raiola u čelni ljudi Uniteda, ali je sigurno da će u klubu sa Old Trafforda jedva dočekati da iskoriste ovu zlatnu priliku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Raiola i Manchester United su i prošlog ljeta uspješno poslovali jer su na Old Trafford stigli Zlatan Ibrahimović i Paul Pogba, oba fudbalera koje zastupa Raiola.

Naravno, osim Uniteda nešto će se pitati i ostali velikani evropskog fudbala, a prije svega Real Madrid.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.