Englezi znaju? Ovako bi trebao izgledati sastav Manchestera

United u narednu sezonu sa novim timom

Englezi znaju? Ovako bi trebao izgledati sastav Manchestera

Engleski mediji su pravi majstori za transfer špekulacije, a to pokazuju i ovog ljeta.

Iako prelazni rok još uvijek nije ni počeo, engleski mediji su već 'obavili' transfere brojnih fudbalera. Posebno je zanimljivo na Old Traffordu jer se sa Manchester Unitedom ovog ljeta povezuje pola Evrope.

James Rodriguez, Alvaro Morata, Nemanja Matić, Eric Dier, Antoine Griezmann, Gianluigi Donnarumma, samo su neka od imena koja se povezuju sa Unitedom ovog ljeta, a pitanje je ko će na kraju od njih završiti na Old Traffordu.

Za sada je ozvaničen samo transfer Lindelofa iz Benfice i to za 45 miliona eura, a engleski mediji išli su tako daleko da su napravili i mogući sastav Crvenih đavola za narednu sezonu.

On bi izgledao ovako:

De Gea, Rojo, Bailly, Lindelof, Valencia, Matić, Pogba, Herrera, Mkhitaryan, Rashford, Morata. 

Dakle, od novih imena u prvoj postavi bi trebali biti Lindelof, Matić i Morata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi