Trener Širokog

Sablić: Moglo je biti i uvjerljivije, ništa još nije gotovo

Edmir Škorić

Široki Brijeg je večeras sa 2:0 savladao Ordabasy iz Kazahstana u prvom meču prvog pretkola Evropske lige.

Širokobriježani su u sjajnom meču nadigrali goste i pokazali da imaju kvalitet. Slavili su pogocima Ivana Krstanovića, a trener Goran Sablić je naravno bio zadovoljan.

"Čestitam momcima, zasluženo smo pobijedili i ostaje žal što se nije iskoristila neka šansa, mada su i oni imali stativu. Prolaz nije gotov i ne smijemo da poletimo. Čeka nas dug put, a do tada ćemo analizirati utakmicu, dobro se pripremiti i dat ćemo sve od sebe da napravimo iskorak", rekao je Sablić nakon utakmice.

Za sedam dana Širokom slijedi dug put u Kazahstan i težak revanš, no svi se nadaju da će spomenutih 2:0 biti sasvim dovoljno za prolaz dalje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.