Kladionice ne vjeruju Sarajevu, a još manje Zeti na Grbavici

Bh. klubovi počinju evropski pohod

Kladionice ne vjeruju Sarajevu, a još manje Zeti na Grbavici

Evropske kladionice ne vjeruju mnogo bh. predstavnicima pred večerašnje susrete 1. pretkola Evropa lige.

Široki Brijeg, Željezničar i Sarajevo večeras počinju svoj evropskih pohod i to ne baš protiv atraktivnih protivnika, ali ipak kladionice im većinom ne daju uloge favorita. 

Jedina ekipa iz BiH koja je večeras favorit po kladionicama je Željezničar. Plavi na Grbavici dočekuju ekipu Zete iz Crne Gore, a kladionice smatraju da su izabranici Slevke Petrovića veliki favoriti. Na uloženih 100 KM na Željezničar osvojit ćete 144 KM, jer je koeficijent na pobjedu Plavih 1,44. S druge strane, na pobjedu ekipe iz Crne Gore koeficijent iznosi čak 7,00.

Za razliku od Željezničara, kladionice ne vjeruju mnogo ekipi Širokog Brijega, koji također igra kući. Oni će se sastati sa kazahstanskom ekipom Ordabasy, a kladionice kažu da favorita večeras nema. Naime, gledajući od kladioncie do kladionice, većina ih daje koeficijente od 2,55 do 2,65 na pobjedu obje ekipe. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jedini bh. predstavnik koji će gostovanjem početi evropski put je Sarajevo. Izabranici Mehmeda Janjoša večeras gostuju u Moldaviji kod ekipe Zaria Balti, a kladionice malu prednost daju domaćoj ekipi. Naime, koeficijent na pobjedu domaćih se kreće od 2,40 do 2,55, dok na pobjedu Bordo tima iznosi od 2,65 do 2,75.

Podsjetimo, Sarajevo će večeras na teren od 19.00 sati, dok Široki Brijeg i Željezničar igraju od 20.30, odnosno 20.45 sati. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi