Iskusni napadač napustio tim iz Simin Hana

Radovanović napustio Slogu: Zaslužio sam da znam istinu

Samir Mlaćo

Sloga Simin Han u narednoj sezoni bit će jedan od glavnih kandidata za osvajanje prvog mjesta i plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Veliki broj igrača stigao je u Slogu, ali u narednoj sezoni član ovog kluba neće biti Igor Radovanović, 31-godišnji napadač koji se nije dogovorio sa čelnicima kluba o produženju saradnje.

"Sloga je za mene završena priča. Nisu ispali korektni na kraju, obećano mi je da bilo da ćemo se lako dogovoriti i da neće biti problema oko produženja ugovora. Osjetio sam da me ne cijene kao igrača, a ni kao čovjeka i uzeo sam ispisnicu. Poslije sezone u kojoj sam i po svim statističkim parametrima bio najbolji i najkorisniji igrač zaslužio sam bar da znam pravu istinu na vrijeme, a ne da sa tri različite strane u klubu slušam različite priče dan prije prozivke. Klubu i šefu Darku Vojvodiću želim mnogo uspjeha na sportskom planu, a Azmiru Husiću također mnogo sreće u privatnom i poslovnom životu", kazao je Radovanović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U minuloj sezoni Prve lige Federacije BiH Radovanović je upisao 28 nastupa uz 14 pogodaka i jednu asisteniju, te na terenu proveo ukupno 2.193 minute. Ovaj iskusni napadač do sada je nastupao za Slaviju, Čelik, Slobodu, Domžale, Željezničar, rumunski Piatra Neamt, belgijski Tienen....

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.