Uoči revaš susreta u Kazahstanu

Širokobriježani pozivaju na oprez

Adnan Beganović

Danas će bosanskohercegovački klubovi odigrati revaš susrete 1. pretkola Evropa lige, a uoči isti najbolji rezultat ima Široki Brijeg koji je u Kazahstan na gostovanje kod Ordabasija otputovao sa prednošću od dva gola.

Ipak i pored toga u redovima Širokog Brijega su oprezni i svjesni su da posao još nije završen.

"Siguran sam da će biti jako zahtjevna i teška utakmica. Imamo pozitivan rezultat iz prve utakmice, no nemamo zagarantiran prolaz. Morat ćemo se dobro namučiti. U procesu smo stvaranja i trebamo biti oprezni.", uoči revanš susreta je istakao trener Širokog Brijega, Goran Sablić.

I fudbaleri Širokog Brijega, Josip Ćorić i Luka Begonja pozivaju na oprez.

"Cijela ekipa je odigrala jako dobar susret. Zadovoljni smo i imamo dobar rezultat pred revanš, no tamo će biti skroz druga utakmica", istakao je Ćorić, dok je Begonja dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ostvarili smo dobar rezultat ali i nezgodan. Trebamo se dobro pripremiti i dati svoj maksimum. Oni su nezgodna ekipa koja je je opasna iz prekida."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.