Foto: Twitter (Bayern)

Bayern predstavio Kolumbijca

Predstavljen James, odmah zadužio i broj

Midhat Šljivak

Kolumbijac James Rodriguez predstavljen je danas kao novi član minhenskog Bayerna.

Sjajni fudbaler u redove njemačkog velikana dolazi iz madridskog Reala na dvogodišnju posudbu, nakon čega će Bavarci imati priliku da ga otkupe.

James je istakao veliko zadovoljstvo zbog dolaska u Minhen.

"Sretan sam zbog dolaska u Bayern. Mogu igrati više pozicija u timu, nije bitno da li je desno ili lijevo, ili poziciju desetke. Ipak, znam da ću se morati izboriti za svoje mjesto. Želim ispisati historiju s ovim timom", rekao je James.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Odmah na predstavljanju Kolumbijac je dobio i broj na dresu. On će u Bayernu na leđima imati broj 11, kojeg je do nedavno nosio Douglas Costa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.