Bayern potvrdio: James Rodriguez stigao!

James u Bayernu

Bayern potvrdio: James Rodriguez stigao!

Edmir Škorić

Kolumbijska televizija objavila je jučer da je James Rodriguez novi igrač Bayerna, a njemački prvak danas je potvrdio dolazak zvijezde Real Madrida.

James Rodriguez je na kraju prošle sezone donio odluku da napusti Real Madrid i sve oči bile su uprte u Manchester, jer se navodno Jose Mourinho uveliko zanimao za Kolumbijca.

Međutim, kao grom iz vedra neba jučer je stigla vijest da je Rodriguez dogovorio transfer u Bayern, što je danas potvrđeno na zvaničnoj stranici Bavaraca.

Bayern i Real postigli su dogovor, te da će veznjak naredne dvije godine biti posuđen Bavarcima, a naknadno bi trebala biti dogovorena cijena prema kojoj će u Minhenu otkupiti igračev ugovor.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jamesa je upravo Carlo Ancelotti doveo u Real, kada ga je kraljevski klub platio 80 miliona eura Monacu, no kod Zinedinea Zidanea se ovaj nije naigrao, mada je u 111 mečeva dao 36 golova.

U Bayern je već stigao i Corentin Tolisso (22) iz Lyona, a i dalje se piše o mogućem transferu Alexisa Sancheza iz Arsenala. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi