Foto: EPA

Bira između Cityja i Reala

City počeo pregovore sa Mbappeom

Midhat Šljivak

Manchester City počeo je pregovore oko transfera zvijezde Monaca Kyliana Mbappea.

Kako navodi Sky Sports, City već pregovara oko transfera 18-godišnjeg napadača, koji je svojim igrama zaludio mnoge evropske velikane.

Stručnjak za transfere Graham Hunter je u razgovoru za Sky Sports istakao kako su pregovori već počeli.

"City aktivno pregovara s igraćem. Saopštili su mu kako je City najbolje mjesto za njegov razvoj i da je Pep Guardiola čovjek s kojim će imati odličan odnos", rekao je Hunter.

Također, Mbappea želi i Real Madrid. Oni već godinama prate ovog napadača i Hunter je uvjeren kako će mladi Francuz završiti ili u Cityju ili Realu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Real će se boriti s Manchester Cityjem za Mbappea. Za sada nijedan klub nije favorit za njegovo dovođenje", istakao je Hunter.

Mbappe za sada ne govori mnogo o transferu, a pretpostavlja se da će i narednu sezonu provesti u Monacu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.