Sanchez ipak napušta Emirate?

Loše vijesti za navijače

Sanchez ipak napušta Emirate?

Eldar Ganibegović

U poljednje vrijeme se mnogo puta spominje odlazak Alexis Sancheza, kako u Bayern Munchen tako i u Manchester City. 

The Sun prenosi kako je Alexis pristao na ponudu Manchester Cityja i kako želi da što prije napusti Emirate. 

Guardiola tokom cijelog prijelaznog roka želi angažovati Čileanca koji je jedna od njegovih najvećih želja ovog ljeta. Poznato je još od ranije da su Guardiola i Sanchez surađivali u Barceloni i zbog toga postoje velike mogućnosti da Čileanac pređe u redove Manchester Cityja. 

Čileanske novine El Mercurio prenose kako je Sanchez pristao na veliku ponudu ekipe sa Etihada. 

28 - godišnji Čileanac vjeruje da ima veće šanse za osvajanje engleske Premier Lige sa ekipm koju vodi Guardiola nego sa Topnicima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bez obzira što je Wenger na Emirate doveo veliko pojačanje u vidu Lacazetta nije uspio djelovati na razmišljanje Sancheza o njegovom ostanku u klubu. 

 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi