Foto: EPA

Zbog velikog broja povrijeđenih igrača u Unitedu

Mourinho: Potrebna su nam još dva pojačanja

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho ističe da su njegovoj ekipi potrebna još dva pojačanja kako bi se u narednoj sezoni mogli boriti na više frontova.

United je ovog ljeta doveo dva zvučna pojačanja, Romelua Lukakua iz Evertona i defanzivca Benfice Victora Lindelofa, međutim portugalski stručnjak smatra da to nije dovoljno, te da su Crvenim đavolima potrebna berem još dva nova igrača. Ipak Mourinho nije želio govoriti o imenima kada su u pitanju moguća pojačanja.

"Možda ne dobijemo dva, možda dobijemo jedno pojačanje, ali i jedno nam je potrebno da bi dobili više opcija u ekipi. Imamo igrače koji neće moći igrati još nekoliko mjeseci. To su Marcos Rojo, Ashley Young, Luke Shaw i, ako ostane, Zlatan", izjavio je Mourinho, te dodao:

"Rekao bih da su nam potrebna još dva igrača, najmanje jedan, ali ne želim reći da su to Matić ili bilo ko drugi."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.