Mourinho troši nemilice, ali budžet je zaista ogroman
Foto: EPA

Nova pojačanja na Old Traffordu

Mourinho troši nemilice, ali budžet je zaista ogroman

M. Šljivak

Jose Mourinho ojačao je ekipu Manchester Uniteda dovođenjem napadača Romelua Lukakua iz Evertona i defanzivca Victora Lindelofa iz Benfice.

United je za usluge ovih fudbalera platio 100 miliona funti, ali pojačanjima na Old Traffordu nije kraj i u narednim danima treba očekivati još nekoliko fudbalera u redovima Crvenih đavola.

Portugalski stručnjak na raspolaganju ima ogromnu količinu novca za dovođenje igrača. Iako je već potrošio 100 miliona funti na dvojicu fudbalera, dobio je još toliko kako bi dodatno ojačao tim.

Nije tajna da Mourinho želi u svom timu vidjeti Erica Diera (Tottenham) i Fabinha (Monaco). Ovaj duo bi mu dodatno osnažio defanzivni dio ekipe, a u veznom redu je glavna želja reprezentativac Srbije Nemanja Matić.

Neki od ovih fudbalera sigurno će završiti na Teatru snova, a svakako da ih Manchester United može privući bogatim ugovorima, ali i ogromnim isplatama na račune klubova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Biće veoma zanimljivo vidjeti kako će se novi fudbaleri uklopiti u United, a sigurno je da će Crveni đavoli biti kandidat za sami vrh tabele.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi