Veznjak Maribora pred Zrinjski

Ahmedi: Pobijedit ćemo s 3:0

M. Šljivak

Bh. prvak Zrinjski večeras će pokušati da napravi čudo i da se preko slovenačkog prvaka Maribora pokuša plasirati u treće pretkolo Lige prvaka.

Zadatak dodatno otežava činjenica da Maribor iz prvog meča u Mostaru ima prednost od 2:1 i sigurno je da prvak Slovenije ima mnogo veće šanse za prolazak dalje.

Fudbaler ovog tima Valon Ahmedi  vjeruje kako će njegov tim lagano da pobijedi i to sa 3:0.

"Znamo da je pred nama veoma važan meć. Imamo dobar rezultat iz prvog meča, dobro smo pripremljeni i jedva čekamo da meč počne. Igramo atraktivan fudbal i vjerujem da ćemo pobijediti 3:0. Možete očekivati veoma efikasnu utakmicu", istakao je veznjak Maribora Valon Ahmedi.

Protivnik pobjednika večerašnjeg duela biće islandski Hafnarfjordur.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.