Prepotentni Slovenci ismijavaju Zrinjski zbog autobusa

Motiv više pred revanš?

Prepotentni Slovenci ismijavaju Zrinjski zbog autobusa

Ekipa Zrinjskog se jučer zaputila na gostovanje u Maribor, a put Slovenije su fudbaleri mostarskog kluba krenuli autobusom.

S obzirom na to da Mostar i Maribor nisu previše udaljeni, odluka Zrinjskog da se na put dva dana pred utakmicu zaputi autobusom nije nikakvo čudo, barem ne nama, što se ipak ne može reći za Slovence.

Jedan tamošnji portal Vecer.com ismijao je Zrinjski zbog načina na koji je doputovao u Maribor, što je zvučalo prepotentno, pri čemu je podsjetio da su Mariborčani prošle sedmice u našu zemlju doputovali avionom i da je njihov put trajao samo 45 minuta.

"Kolika je udaljenost između Mostara i Maribora? Zavisi od izbora transporta. Mariboru je trebao školski čas da prevale tu udaljenost, a Zrinjskom će sada trebati mnogo više. Zrinjski sebi nije priuštio avion. Baš kao i prije tri godine, kada su na put krenuli autobusom", navedeno je na pomenutom portalu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prije tri godine je Maribor savladao Zrinjski sa 2:0 i plasirao se u 3. pretkolo, a bilo bi lijepo kada bi ove riječi prepotentnih Slovenaca poslužile kao motiv više za Blaža Sliškovića i njegove fudbalere da pokušaju napraviti iznenađenje.

Meč Maribora i Zrinjskog igra se sutra s početkom u 20:15, a pred Plemićima je zaista težak zadatak s obzirom da su u prvoj utakmici Pod Bijelim brijegom izgubili sa 2:1.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi