Trener Plemića zadovoljan

Slišković: Dostojno smo predstavili nogomet u BiH

Eldar Ganibegović

Večeras se bosanskohercegovački prvak mostarski Zrinjski oprostio od Evrope.

Naime u revanšu susreta 2. pretkola Lige prvaka Plemići su i pored dobre igre samo remizirali sa Mariborom pa su zbog poraza u Mostaru ispali iz kvalifikacija za Ligu prvaka.

Svoj osvrt na večerašnji susret dao je i trener Zrinjskog Blaž Slišković nakon što je najprije čestitao Mariboru na prolasku u sljedeći krug. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Dostojno smo predstavili nogomet u Bosni i Hercegovini, Mostar kao i Zrinjski. Utakmica je počela onako kako smo željeli. U prvom poluvremenu smo igrali kvalitetno i hrabro. Maribor nije žurio, čekao je svoju priliku. Pogodak smo primili našom greškom. Pokazali smo volju i želju. Sada se okrećemo utakmica domaćeg prvenstva", istakao je Blaž Slišković

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.