Njemački velikan pokazuje interes za bh. napadača

Borussia ozbiljno zainteresovana za Bajića

M. Šljivak

Njemački velikan Borussia iz Moenchengladbacha ozbiljno je zainteresovana za dovođenje bh. napadača Riada Bajića.

Fantastična sezona u Turskoj za 23-godišnjeg fudbalera donijela mu je veliki interes poznatih timova širom Evrope.

Ekipa Konyaspora ima veliki broj ponuda na stolu, a navodnu su odbili čak 10 miliona eura od Fenerbahčea.

Jedan od timova koji bi bh. napadača rado vidjeli u svojiim redovima je njemački velikan Borussia iz Moenchengladbacha. Ovaj tim ozbiljno razmatra mogućnost dovođenja Bajića i to žele učiniti prije starta nove sezone.

Nije poznata suma koju ovaj tim nudi turskom Konyasporu, ali sigurno je da će ponuda morati da bude izuzetno dobra, ako žele Bajića vidjeti u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Za sada prednost ispred svih ima Fenerbahče, koji je spreman najviše platiti, ali rukovodstvo Konyaspora traži minimalno 12 miliona eura.

Ranije se s Bajićem pored Fenerbahčea, povezivao i njemački Hannover, te belgijski Anderlecht, ali službenih ponuda još uvijek nema.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.