Konyaspor traži dvojicu fudbalera za popust na Bajića

Ponuda Konyaspora ekipi Fenerbahčea

Konyaspor traži dvojicu fudbalera za popust na Bajića

M. Šljivak

Napadač Konyaspora i reprezentacije BiH Riad Bajić nalazi se u interesu mnogobrojnih timova širom Starog kontinenta.

Nakon odlične sezone ponude za bh. fudbalera ne prestaju stizati, a za sada je najkonkretniji istanbulski velikan Fenerbahče.

Ovu ekipu je nedavno preuzeo bivši trener Konyaspora Aykut Kocaman i njegova glavna želja je dovođenje Riada Bajića.

Ipak, ponude Fenera su odbijene, ali bi se situacija u narednim danima vrlo lako mogla promijeniti.

Neočekivano, Konya je ostala bez srbijanskog štopera Jagoša Vukovića, koji je dogovorio prelazak u Olympiakos, pa je pozicija štopera u ovom timu ostala upražnjena.

Prvi čovjek Konyaspora Ahmet Šan došao je na zanimljivu ideju. Zatražio je od Kocamana dvojicu defanzivaca Ismaila Koybašija i Romana Neustadtera, te je obećao zauzvrat manju cijenu za Bajića.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

To vjerovatno znači da bi Šan bez problema pristao na zamjenu igrača, te je ovaj prijedlog sada na stolu tima iz Istanbula.

Sada se očekuje odgovor od Kocamana i rukovodstva Fenera, ali sigurno da odluka neće biti nimalo laka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi