Nakon što je dogovorio saradnju sa NK Travnik

Idriz Džafić novi član Igmana iz Konjica

Nakon što se činilo da će pojačati redove NK Travnik, te nositi dres Vezira u narednom periodu, Idriz Džafić odlučio je ipak karijeru nastaviti u redovima Igmana iz Konjica.

Džafić je jučer i zvanično predstavljen u Igmanu, timu koji je u posljednjih par dana doveo još nekoliko pojačanja, a sa klupe će ih u novoj sezoni predvoditi Adis Obad.

Džafić je prvo bio predstavljen u redovima NK Travnik, ali iz NK Travnik su istakli da je ovaj nogometaš promijenio uslove, te da je saradnja tako i raskinuta

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj 25-godišnji ofanzivac u Igman dolazi iz visočke Bosne, a nastupao je i za Rudar Kakanj, Mladost Doboj Kakanj, Podgrmeč...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.