Obnavljaju partnerstvo

Džeko poželio dobrodošlicu Kolarovu

Bh. reprezentativac Edin Džeko putem društvene mreže Twitter poželio je dobrodošlicu Aleksandru Kolarovu koji se priključio Romi. 

Nakon sedam godina provedenih u Manchester Cityju, Kolarov (31) je odlučio pojačati Romu i svojim novim saigračima se već priključio u Bostonu gdje se odvijaju pripreme za sljedeću sezonu. 

Posebno sretan zbog dolaska Kolarova u Romu je naš Edin Džeko, koji mu je putem Twittera poželio dobrodošlicu riječima: "Dobrodošao, brate." 

Džeko i Kolarov će tako obnoviti partnerstvo, s obzirom da su u prošlosti s velikim uspjehom igrali zajedno sa Manchester City.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dodajmo i to kako je Kolarov sa rimskim klubom potpisao ugovor do 2020. godine. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.