Povratak Bonyja?

Swansea želi napadača koji je blistao u njihovim redovima

E. Ganibegović

Wilfried Bony napadač Manchester Cityja bi mogao da se vrati u redove Swansea Cityja.

Bony je prošle sezone nosio dres Stokea ali kao posuđen igrač Manchester Cityja i kako stvari stoje Guardiola ga ne želi zadržati u svom timu.

Reprezentativac Obale Slonovače se povezivao sa mnogim klubova međutim sada su se pojavile informacije kako ga Swansea želi vratiti u svoje redove.

28-godišnjak je već dvije godine uspješno nosio dres Swanseaja za koji je upisao 54 nastupa i postigao 26 pogodaka nakon čega je uslijedio transfer u plavi dio Manchestera.

U redovima Cityja se nije snašao i postigao je svega 6 pogodaka u 36 utakmica i zbog toga je poslat na posudbu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji prenose kako bi navodno Fernando Lorente trebao napustiti Swansea i preći kod Contea dok bi Bony trebao doći kao zamjena.  

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.