Danilo: Veoma sam sretan što sam u Cityju

Novo pojačanje Građana

Danilo: Veoma sam sretan što sam u Cityju

Brazilski defanzivac Danilo poručio je da nije mogao odbiti šansu da igra pod trenerskom palicom Pepa Guardiole.

On je danas stigao u City za cifru od 30 miliona eura plus pet miliona bonusa, a nakon potpisa istakao je da je veoma sretan što je u Cityju.

"Veoma sam, veoma, sretan što sam se priključio Manchester Cityju. Bilo je interesa i drugih klubova, ali moja ambicija je uvijek bila da igram za Pepa Guardiolu. Čim sam čuo za interes, odmah sam htio da postanem igrač Cityja. Jedva čekam da počne sezona i da upoznam nove saigrače", rekao je Danilo.

Podsjetimo da je ovaj fudbaler u Real stigao prije dvije godine iz Porta za 30 miliona eura, ali se u Kraljevskom timu nije izborio za mjesto u timu pored Carvajala.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi