Odlučio ostati

Igrač Napolija Hysaj ovog ljeta bio na meti velikana

Eldar Ganibegović

Elseid Hysay igrač Napolija je ovog ljeta bio želja Intera kao i Bayern Munchena.

Italijanski mediji prenose kako je Napoli odbio ponudu od 30 miliona eura za reprezentativca Albanije od strane Intera i Bayern Munchena.

Također i albanski mediji prenose informacije da su odbijene dvije velike ponude za igrača Napolija.

Prva ponuda je stigla od Intera, a riječ je o cifri od 30 miliona eura, međutim Napoli nije htio pustiti 23-godišnjeg desnog beka.

Bayern je također poslao ponudu, ali Napoli nije htio da izgubi Hysaya koji je u njihove redove stigao iz Empolija 2015. godine za 5 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis nije htio da posluša ponude koje su bile za igrača i one su automatski odbijene. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.