Centar Pelicansa tvrdi

Cousins: Ove sezone ćemo iznenaditi mnoge

Košarkaš New Orleans Pelicansa DeMarcus Cousins ima velika očekivanja od sezone koja se polako približava.

Cousins je u razgovoru za The Vertical istakao da je ove sezone sa svojim relativno novim saigračima iznenaditi američku javnost, koja ne očekuje previše toga od Pelicansa.

"Iz nekog razloga, mi smo već otpisani. To je okej, ali ove sezone ćemo iznenaditi mnoge", rekao je Cousins, koji se nada da će još bolje sarađivati sa Davisom pod košem:

"Kada sam se prilagodio, počeli smo mnogo bolje da funkcionišemo. Ne postoji neka velika promjena, ali treninzi i pripreme nam svakako dobro dođu. Biće mi čast igrati sa Davisom, tek trebamo da pokažemo šta možemo".

New Orleans Pelicansi su prošle sezone upisali 11 pobjeda i 14 poraza otkako su angažovali Cousinsa, ali jedan od najboljih centara NBA lige očekuje da zablista u svojoj prvoj kompletnoj sezoni u novoj ekipi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.