Plemići se spremaju za subotu

Zrinjski arhivirao poraz u Bijeljini, mislima na Krupi

SportSport.ba

Nakon poraza u prošlom kolu od Radnika iz Bijeljine (1:2), nogometaši Zrinjskog svojim navijačima će se pokušat iskupiti u domaćem susretu protiv Krupe. 

Taj meč igra se u subotu pod Bijelim Brijegom, a ekipa portala SportSport.ba danas je posjetila redovni trening popularnih Plemića. Sam trening je odisao pozitivnom i ozbiljno atmosferom koja sugerira da je poraz u Bijeljini arhiviran i da je došao kao dobra opomena da u ligi nema laganih protivnika, te da se svako opuštanje odbija od glavu.

Iz Zrinjskog su istakli da neće podcijeniti Krupu, a ne treba ni napominjati kakvi uvjeti vladaju u Mostaru. Nesnosna vrućina i sparina obilježili su i ovaj naporan trening aktuelnog prvaka BiH, a po svemu sudeći, identične vremenske prilike igrače jedne i druge ekipe čekaju i u subotu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.