Slišković: Svi trebamo da se sramimo

Trener Zrinjskog nakon poraza od Radnika

Slišković: Svi trebamo da se sramimo

S. Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog poraženi su jučer od Radnika iz Bijeljine sa 2:1, te su tako upisali prvi poraz u novoj sezoni. 

Plemići su se dobro držali, ali su poklekli pred sami kraj, te njihov šef struke Blaž Slišković nije mogao biti zadovoljan krajnjim ishodom meča.

"Čestitam fudbalerima i stručnom štabu Radnika na zasluženoj pobjedi. Mene je stid. Stid me je igre koju smo danas prikazali. Nijedan od ovih 11-13 igrača koji su danas igrali nije pokazao želju za pobjedom. Moje igrače treba da bude stid načina na koji su igrali. Kada jedna ekipa pokaže želju i volju za pobjedom koju je Radnik prikazao, onda rezultat ne može da izostane. Na ovoj utakmici igrači Radnika su prikazali više volje, želje, htijenja da ostvare dobar rezultat, za razliku od mojih igrača kod kojih ni kod jednog nisam vidio tu želju i volju i agresivnost", kazao je popularni Baka na press konferenciji poslije utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čestitao je Radniku, te imao poruke za članove svog kluba.

"Svih u klubu treba da nas je sram, a sa druge strane sve čestitke igračima Radnika koji su u nehumanim uslovima zahvaljujući želji, volji i požrtvovanosti ostvarili rezultat. Sama utakmica nije mogla biti previše lijepa, jer su uslovi za igru bili takvi da nije moglo biti ljepote i o tome ne treba previše ni govoriti. Radnik je kompaktna ekipa, kvalitetna ekipa sa dosta kvalitetnih pojedinaca i u nastavku prvenstva im želim sreću", dodao je Slišković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi