Šef struke Sloge za SportSport.ba

Vojvodić: U Gradačcu smo i dobro prošli

S. Mlaćo

U derbi susretu. 2. kola Prve lige FBiH jučer su na Banja Ilidži snage odmjerili Zvijezda i Sloga.

Slavili su domaći sa sigurnih 2:0, te očitali pravu nogometnu lekciju timu iz Simin Hana. Darko Vojvodić, šef struke Sloge za SportSport.ba je govorio o meču u Gradačcu.

"Zvijezda je zasluženo pobijedila. Na kraju kad pogledamo utakmicu dobro smo prošli. Presudilo je to što su moji igrači ne znaju na koji način se igra u Prvoj ligi FBiH. Prvo moraju promijeniti pristup i trebaju da znaju se niko neće sklonuti. Hvala Zvijezdi na vrhunskom gostoprimstvu i onima koji su bili na korektnom, te dočeku", kazao je Vojvodić.

Sloga sada ima jednu pobjedu i jedan poraz. Vojvodić ističe da se alarm za uzbunu još uvijek ne treba upaliti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ekipa je nova, bit će uspona i padova. Igra se 30. kola pa ćemo vidjeti. Igrači moraju da shvate da se niko neće sklonuti i moraju se boriti", jasan je iskusni stručnjak.

U narednom kolu Sloga će na svom stadionu ugostiti bihaćko Jedinstvo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.