Oglasili se Bordo prijatelji 1946

"Derbi ćemo gledati sa tribine za koju smo platili kartu"

Samir Mlaćo

Za vikend je na rasporedu najveći bh. derbi između Sarajeva i Željezničara, a s obzirom na dešavanja iz bliske prošlosti još se ne zna koliko će ulaznica i za koju tribinu dobiti gostujući navijači.

Uoči posljednja dva derbija odigrana na Grbavici i Koševu dosta se govorilo o broju ulaznica za gostujuće navijače, a odluka  FK Željezničar o 1.090 ulaznica za navijače Sarajeva izazvala je i reakciju od strane kluba sa Koševa koji je za posljednji derbi gostujućim navijačima dodijelio 5 % ulaznica od ukupnog kapaciteta stadiona.

I uoči novog vječitog derbija u bh. javnosti se već mnogo govori o broju ulaznica za gostujuće navijače, a tim povodom oglasili su se iz udruženja Bordo prijatelji 1946.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Bordo prijatelji 1946 su vlasnici sezonskih karata za tribinu Jug na stadionu Asim Ferhatović Hase i ne dozvoljavamo bilo kakve trgovine sa našim pravom da gledamo utakmicu sa tribine za koju smo platili kartu.”, navodi se na zvaničnoj stranici BP 1946.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.