Kladionice ne vjeruju Sarajevu

Mladost je blagi favorit

Kladionice ne vjeruju Sarajevu

E. Škorić

Mladost je nakon tri vezane pobjede prva na tabeli i u četvrtom kolu Premijer lige dočekuje Sarajevo.

Mada to skoro nikada nije bio slučaj, Mladost će u meč sa Sarajevom ući kao favorit, barem kada su kladionice u pitanju.

Naime, prema kladionicama, na pobjedu Mladosti postavljen je koeficijent od 2.20, dok je koeficijent na pobjedu Sarajeva 3, a 3.10 je koeficijent postavljen na neriješen rezultat. Može se i po kvotama zaključiti da je ovo meč u kojem je sve moguće, ali se mala prednost daje Kakanjcima.

Mladost traži i četvrtu pobjedu, a u Kaknju se nadaju da će nakon Želje skinuti skalp i drugom sarajevskom velikanu. S  druge strane, bordo tim je ostvario samo jednu pobjedu na tri meča i ima dva poraza, a u prošlom kolu na Koševu je poražen od GOŠK-a.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je u Kaknju gostovalo četiri puta, te je ostvarilo dvije pobjede uz remi i poraz. Poraz je ostvaren u Premijer ligi, pobjede u prijateljskom i Kup susretu, a remi prošle godine u okviru prvenstva, kada je bilo 0:0. Susret Mladosti i Sarajeva igra se danas od 17:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi