Talisca hoće na Old Trafford

"Svi znaju da obožavam Mourinha i čekam njegovu ponudu"

E. Škorić

Zvijezda Benfice Anderson Talisca ima veliku želju da zaigra u Engleskoj.

Talisca još odavno ima želju da obuče dres Manchester Uniteda i u nekoliko je navrata u javnost izašao s riječima: "Jose Mourinho me želi".

Brazilca porede s Yayom Toureom, povezivao se i prije s Unitedom, no još uvijek čeka konkretnu ponudu. Trenutno igra na posudbi u Bešiktašu, imao je sjajnu sezonu i postoji mogućnost da ostane na posudbi u Istanbulu.

"Ne mogu poreći da postoji interes, ali što će se dogoditi, ovisi o Benfici i mojim agentima. Bit će uskoro vijesti o tome. Gledajte, svaki igrač sanja o tome da igra kod Mourinha. On me želi, dugo me čeka i ja sam njegov obožavatelj", kazao je Talisca.

Nada se da će zbog dobre sezone ipak završiti u Unitedu, mada na njegovoj adresi nema formalne ponude od strane Josea Mourinha. Ko čeka, taj i dočeka...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.