Foto: Cavendish Press

Zvijezde Uniteda dijelile autograme pred trening

Drugi u skupim vozilima, Martial i Darmian u Uberu i taxiju

Manchester United želi nastaviti pobjednički niz u Premier ligi, nakon što su izabranici Josea Mourinha u prva dva kola ostvarili ubjedljive pobjede protiv West Hama i Swansea, identičnim rezultatom 4:0.

Crveni đavoli se za svoj sljedeći premierligaški izazov, gostovanje Leicesteru, ubrzano pripremaju u svom trening kampu, a pred jedan od treninga u kampu ih je dočekala velika grupa navijača.

Veliki broj fudbalera Uniteda je iz udobnosti svojih luksuznih četverotočkaša dijelio autograme okupljenim navijačima. De Gea, Mata, Lindelof i Valencija su sigurno privukli veliku pažnju simpatizera Crvenih đavola, međutim ni Anthony Martial i Matteo Darmian nisu prošli neopaženo.

Ova dvojica su iznenadila i odabirom prevoza. Dok većina današnjih fudbalskih zvijezda uživa vozeći se u luksuznim automobilima, Martial na trening putuje Uberom, dok je Darmian za prevoz odabrao taxi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.