Martial "napao" bivšu suprugu na Instagramu

Bez dlake na jeziku

Martial "napao" bivšu suprugu na Instagramu

E. Čaušević

Napadač Manchester Uniteda, Anthony Martial, ponovo se našao u centru pažnje zbog novog sukoba sa bivšom suprugom Samanthom.

Martial se prošle godine razveo od Samanthe nakon što ga je ona optužila da ju je prevario. Njih dvoje zajedno imaju kćerku koja trenutno živi sa Samanthom, ali je Martial navodno pokrenuo sudski proces oko skrbništva.

Samantha je jučer na Instagramu objavila da je za sve to kriva njegova sadašnja djevojka Melanie koja ga je nagovorila da je tuži. Martialu nije dugo trebalo da se oglasi na Instagramu, a nije štedio svoju nekadašnju suprugu. Martial je objavio sliku sa sadašnjom djevojkom uz pozamašan opis.

"Ova žena je tako dobra i pozitivna. Nažalost, ne mogu da razumijem da jedna osoba pokušava da manipuliše nama i izmišlja sve i svašta već godinu dana. Ništa ne radi u svom životu osim što priča o nama. Nikada nisam ništa rekao što bi te uvrijedilo. Ti si majka moje kćerke i iz poštovanja prema njoj nikada nisam govorio o nekim stvarima. Prestani lagati i glumiti žrtvu. Hvala", napisao je Martial.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi