Mostarski rukometaši spremni za novu sezonu

Zrinjski završio pripreme, slijede prijateljski ogledi

Rukometaši mostarskog Zrinjskog, aktualni pobjednici Kupa BiH, iza sebe su ostavili tri tjedna mukotrpnih priprema, u sklopu kojih su dva puta boravili na Blidinju. 

Zrinjski se na Blidinju pripremao za novu premijerligašku sezonu, ali i za europske izazove, jer će ih 17. i 18. oktobra čekati dvije utakmice 3. kola EHF Challenge Cupa koje će se, po dogovoru sa suparničkim taborom, odigrati u dvorani na Bijelom Brijegu.

U odnosu na prošlu sezonu Plemići su ostali bez Damjana Šarca, Mateja Sarajlića, te Darka Martinovića, dok su se kao novi igrači i pojačanja klubu priključili, kadetski reprezentativac Hrvatske, desno krilo Dario Raguž, bivši igrač Izviđača, crnogorski vratar Goran Anđelić, te desni vanjski Martino Kordić. Valja napomenuti da se radu prve ekipe priključilo i nekoliko juniora na koje se u idućem periodu ozbiljnije računa.

Glede zdravstvenog biltena momčadi, dobili smo informacije da je Kordić operirao skočni zglob i da će treneru i momčadi biti na dispoziciji tek sredinom jeseni, dok po posebnom programu radi i Marijan Marić zbog ozljede desnog ramena.

Pred Plemićima je sada niz prijateljskih utakmica, a prve su na rasporedu u Gornjem Vakufu - Uskoplju, gdje će u nedjelju igrati skupa s domaćom Slogom, Bosnom (S) i Maglajom. Nastavak priprema donijet će i susrete s Vogošćom, Splitom i Dubrovnikom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.