Suspenzija zbog žutih kartona

BiH bez Pjanića na Gibraltaru

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija BiH sinoć je doživjela pravi debakl na Kipru.

Naš nacionalni tim je sramotnom igrom u drugom poluvremenu uspio primiti tri gola, te su poraženi od Kiprana s 3:2.

Duboko potrešeni ovim teškim porazom, naš tim nastavlja pripreme za meč protiv Gibraltara, koji se igra u nedjelju i u kojem bh. selekcija neće biti kompletna.

Selektor Mehmed Baždarević je, osim bodova, na Kipru ostao i bez Miralema Pjanića. Veznjak bh. selekcije je dobio žuti karton u 70. minuti utakmice i zbog drugog kartona u kvalifikacijama, njega nećemo gledati u susretu s Gibraltarom.

To će svakako predstavljati problem ionako bezidejnoj igri veznog reda naše selekcije. Pjanić se sinoć utopio u sivilo ostatka tima, ali sigurno je da će njegov izostanak itekako da se osjeti, pa čak i protiv amatera iz Gibraltara.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč 8. kola kvalifikacija igra se u nedjelju s početkom od 20:45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.