Nakon utakmice legendi Uniteda i Barcelone

Van Nistelrooy sretan što je opet zaigrao na Old Traffordu

E. Ganibegović

Legende Manchester Uniteda i Barcelone su jučer na Old Traffordu odmjerili snage, a kranji rezultat je bio 2:2.

Jedan od igrača koji je uvršten u sastav legendi Crvenih đavola je Ruud Van Nistelrooy, koji je dres ekipe sa Old Trafforda nosio punih pet sezona.

Van Nistelrooy je za United upisao 219 nastupa i postigao 150 pogodaka, dok je u Crvene đavole stigao 2001. godine iz redova PSV Eindhovena za 19 miliona funti.

Holanđanin, koji je nosio dres i Real Madrid, jučer je na utakmici postigao pogodak sa jedanaest metara, pa je nakon meča poslao poruku preko svog Twitter profila, koju su također komentarisali mnogobrojni navijači Uniteda.

U svojoj poruci, prije svega naglašava kako mu je drago što se vratio na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.