FIBA kaznila Crnu Goru

Crnogorski savez skupo koštala Tanjevićeva cigareta

Edmir Škorić

Košarkaški savez Crne Gore kažnjen je sa 2.000 eura zbog toga što je selektor Bogdan Tanjević zapalio cigaretu i izbjegao press konfrenciju za medije.

FIBA je za pušenje cigarete Tanjevića kaznila Crnogorski savez sa 1.000 eura, dok je 1.000 eura kazna za selektorovo izbjegavanje press konferencije nakon meča s Mađarskom.

Tanjević je pred novinare poslao asistenta Boška Radovića, pa će sada u Crnogorskom košarkaškom savezu morati da plate kaznu.

Crna Gora nastupa na Eurobasketu i igra u grupi koja svoje mečeve igra u Cluju, a danas je pobjedom nad Češkom osigurala plasman u osminu finala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.