Paparazzi ih snimili na jahti

Kako se Gotze provodi sa djevojkom na Majorci?

O. Lekić

Njemački fudbaler Mario Gotze baš zna da uživa, čak i onda kada mu u karijeri i ne ide baš najbolje.

Nakon duge pauze zbog povrede, kada je bilo čak upitno da li će se ikada vratiti na teren, Gotze se uspio oporaviti i odigrati nekoliko utakmica, što je za sada nedovoljno za povratak u reprezentaciju Njemačke.

Dok su njegove kolege bile na reprezentativnom okupljanju, Gotze je sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ann-Kathrin Brommel otputovao na Majorcu, gdje je proveo nekoliko dana na krstarenju.

Gotze i Ann-Kathrin nisu promakli španskim paparazzima, koji su pratili ovaj zaljubljeni par i potom objavili njihove zajedničke fotografije nastale na luksuznoj jahti.

Ovaj 25-godišnji član Borussije Dortmund je sa Ann-Kathrin Brommel u vezi od 2012. godine, a mladu Njemicu su brojni mediji mnogo puta nazvali jednom od najljepših djevojaka fudbalera na svijetu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.