Götze ispunio želju bolesnom dječaku

Njemački fudbaler

Götze ispunio želju bolesnom dječaku

Bayern je u sklopu 28. kola Bundeslige upisao pobjedu nad Eintrachtom (3:0), a utakmicu je obilježila i lijepa gesta Marija Gotzea.

Njemački fudbaler poslije sudijskog zvižduka ispunio je želju 15-godišnjem dječaku koji je doputovao iz dalekog San Francisca da gleda utakmicu voljenog kluba. 

Radi se o dječaku koji je u Njemačku stigao zahvaljujući fondaciji "Make a wish", a inače boluje od Bartovog sindroma koji uzrokuje slabljenje mišića, pad imuniteta i probleme u rastu. 

Sjajni ofanzivac još jednom je pokazao ljudsku veličinu i njegov zagrljaj pomogao je dječaku da, barem nakratko, zaboravi na svoje probleme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.