Prvotimac Igmana za SportSport.ba

Zeljković: Najbitnija su tri boda, kontrolisali smo utakmicu

Samir Mlaćo

Nogometaši Igmana iz Konjica jučer su na svom terenu savladali NK Travnik (2:0), te upisali veoma važnu pobjedu. 

Igman je pokazao mnogo više i na kraju imao razloga za slavlje.

Mrežu gostiju načeo je defanzivac Samir Zeljković (20) koji je i govorio za SportSport.ba.

"Ostvarili smo vema važnu pobjedu protiv direktnog konkurenta za opstanak. Mislim da smo od početka kontrolisali utakmicu i bili bolji na terenu. Da smo imali više koncentracije u završnici naša pobjeda je mogla biti ubjedljivija, no svakako da smo zadovoljni i s ovim i raduje nas što smo pružili još jednu odličnu partiju i što je naša igra dosta napredovala u odnosu na početak prvenstva", kazao je Zeljković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sretan sam zbog postignutog i asistencije i nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama i u nastavku prvenstva. Najbitnije da me povrede zaobiđu, a kada ekipa igra kvalitetno uvijek izbaci jednog pojedinca i sretan sam što sam to bio baš ja. Tri boda su najbitnija i sada smo podigli samopouzdanje za nastavak prvenstva", dodao je Zeljković.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.