Drljević: Želimo se približiti sredini tabele

Član Igmana za SportSport.ba

Drljević: Želimo se približiti sredini tabele

S. Mlaćo

U jednom od derbija donjeg dijela tabele sutra će u Konjicu se sastati Igman i Travnik.

 Bodovi su neophodni oba tima, ali blagi favorit zbog domaćeg terena svakako je Igman.

Travnik je tokom ove sedmice promijenio trenera, tačnije Adnana Beganovića naslijedio je iskusni Husnija Arapović. Ipak, u Igmanu su optimisti pred ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nakon poraza u Orašju gdje smo zaslužili više, ali zbog nekih stvari koje ne bih komentarisao nismo napravili nešto više i pored toga toga što smo odigrali dobru utakmicu i imali nekoliko sjajnih prilika, okrećemo se duelu sa Travnikom", istakao je prvotimac Igmana Amer Drljević, te nastavio.

"Očekuje nas veoma teška utakmca jer je ulog veliki. Neće nas zavarati pozicija na tabeli Travnika, mi smo fokusirani samo na našu igra koja se popravlja iz kola u kolo. Najmlađa smo ekipa u ligi i mislim da se najbolje od nas očekuje u utakmicama koje dolaze. Mislim da je ova utakmica prilika da svima pokažemo da smo kvalitetni i da se približimo sredini tabele gdje i zaslužujemo da budemo. Što se tiče atmosfere u ekipi, ona je sjajna i Igman je na pravom putu da postane stabilan prvoligaš i to zaslužuje da bude. Ako budemo na niovu kao u utakmicama protiv TOŠK-a i Olimpika mislim da pobjeda neće izostati i da ćemo upisati tri važna boda", dodao je Drljević.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi