Neko optimista, neko baš i ne

Koeman zbunjeno Mourinhu: Stvarno to misliš?

Edmir Škorić

Manchester United je jučer na Old Traffordu s 4:0 deklasirao Everton u susretu 5. kola engleske Premier lige. Za Crvene vragove je ovo bila četvrta pobjeda i njome su se izjednačili na vrhu sa gradskim rivalom Cityjem.

S druge strane, Everton je u opasnoj zoni i sakupio je samo četiri boda, ali unatoč tome, Mourinho ih vidi u gornjem dijelu tabele, čak i među četiri najbolje ekipe na kraju.

"Everton je dobro trgovao, mislim da bi mogli da se nadaju četvrtom mjestu u Premier ligi", kazao je Mourinho, no menadžer Karamela Ronald Koeman nije baš toliko optimističan.

"Čuo sam da je moj kolega rekao kako bismo trebali zauzeti mjesto u Top 4 jer smo potrošili 140 miliona funti za transfere. Neko stvarno vjeruje u nas? Nisam zadovoljan početkom sezone, ali treba nam vremena", kazao je Holanđanin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prethodno je Everton poražen sa visokih 4:0 od Atalante u meču prvog kola grupne faze Evropske lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.