Šest golova u mreži GOŠK-a

Juniori Zrinjskog protutnjali Gabelom

Danas je odigrana jedna utakmica 6. kola Premijer lige BiH za juniore u kojoj je Zrinjski kao gost savladao GOŠK sa ubjedljivih 6:0.

Zrinjski je u vodstvo došao u 18. minuti golom Nermina Hajdarevića koji je zabio za 1:0. Samo dvije minute kasnije, Elvir Duraković je povisio na 2:0 da bi u 24. minuti Petar Bandić pogodio za 3:0 što je bio rezultat prvog poluvremena.

Mladi Plemići su u nastavku postigli još tri pogotka, a prvi je djelo Stipana Križanca u 54. minuti. Anes Mašić je u 60. povisio na 5:0, da bi Križanac svojim drugim golom u 85. minuti postavio konačan rezultat utakmice.

Zrinjski sada zauzima treće mjesto na tabeli juniorske Premijer lige sa 13 bodova, dok je GOŠK posljednji sa samo jednim bodom i gol razlikom 6:29.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.