Remi juniora Zrinjskog i Željezničara

Plavi još uvijek drže vrh

Remi juniora Zrinjskog i Željezničara

Juniori Zrinjskog i Željezničara podijelili su bodove u meču 27. kola Premijer lige BiH za juniore odigravši u Mostaru 2:2.

Bio je ovo jedan od derbi mečeva ovog kola, a na kraju su timovi podijelili bodove, pa je sarajevska ekipa ostala lider na tabeli. 

Nakon prvih 45 minuta Željezničar je vodio sa 1:0 i to pogotkom Mirze Šube iz 12. minute. Ipak, u nastavku meča domaći dolaze do izjednačenja preko Ante Krstanovića u 54. minuti, ali Željo ponovo vraća prednost i to preko Semira Dacića u 72. minuti. Kada se činilo da će ekipa sa Grbavice odnijeti puni plijen iz Mostara, Zrinjski je u 87. minuti došao do izjednačenja i to preko Marijana Ćavara.

Zrinjski je nakon ovog meča ostao na 5. mjestu sa 54 osvojena boda, dok je Željo još uvijek lider sa 68 bodova.

Premijer liga BiH za juniore, 27. kolo:

Zrinjski: Bruno Šutalo, Franjo Bubalo, Ivan Šetka, Marko Džida, Igor Savić, Ante Krstanović, Ante Ljubić, Teo Rozić, Nermin Hajdarević, Marijan Ćavar, Mateo Božić.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Željezničar: Vernes Karavdić, Amar Beširović, Anel Šabanadžović, Amir Velić, Haris Kurtović, Meldin Jusufi, Mirza Šubo, Tarik Džindo, Benjamin Šehić, Ajdin Mujagić, Haris Hajdarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi