Foto: EPA

Mora na odmor

Mourinho "otjerao" Pogbu iz Manchestera

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Paul Pogba trenutno nije na raspolaganju menadžeru Manchester Uniteda Joseu Mourinhu.

Ovaj 24-godišnji veznjak se povrijedio u duelu Lige prvaka protiv Basela i sa terena će odsustvovati između četiri i šest nedjelja.

Dok čekaju službenu potvrdu koliko će izbivati sa zelenih travnjaka, menadžer kluba Jose Mourinha je donio veoma zanimljivu odluku.

Naredio je francuskog fudbaleru da spakuje stvari i da uzme 10 dana odmora, kako bi već počeo s procesom oporavka od povrede.

Praktički je Pogbu Portugalac otjerao iz kluba na određeni period, a sigurno je da će i njemu dobro doći kraća pauza od kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U narednim danima znaće se i koliko će Pogba odsustvovati s terena, ali će njegov izostanak sigurno da se osjeti na terenu.

Francuz je direktno učestvovao u četiri pogotka Uniteda u novoj sezoni i igrao je dosta dobro do povrede koja ga je nažalost zaustavila na određen period.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.