Izjave trenera nakon meča na Pecari

Bonić: Drugi jedanaesterac je mislim bio izvan 16 metara

Samir Mlaćo

Široki Brijeg je jučer u okviru 9. kola Premijer lige BiH sa minimalnih 1:0 savladao Vitez (1:0).

 Tim sa Pecare imao je mnogo više od igre tokom cijelog meča, a na kraju slavio pogotkom sa 11 metara.

Nakon utakmice svoje viđenje susreta dali su šefovi struke Goran Sablić i Ivica Bonić.

"Za nas je ovo bila teška utakmica. Treća u ovoj sedmici i znali da smo je poželjno protivnika otvoriti što ranije, ali nakon što nismo iskoristili prvi jedanaesterac uvukla se nervoza. Imali smo još nekoliko šansi, a protivnik je dosta dobro stajao. pobjeda je minimalna i sa te strane sam zadovoljan", kazao je šef struke domaćeg tima Goran Sablić.

Ivica Bonić se dotakao i jedanaesterca koji je odlučio pobjednika, ali čestitao domaćima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo imali puno problema i došli smo oslabljeni. Što se tiče igre, mogu biti zadovoljan i pružili smo dostojan otpor Širokom Brijegu. Široki Brijeg je iskoristio svoje šanse, a mislim da je drugi jedanaesterac bio izvan 16 metara. Na kraju možda i zaslužena pobjeda Širokog Brijega, te im ja čestitam", dodao je Bonić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.